Christianiaboerneteater | Livsstil
112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-112,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Livsstil

Legetelte bringer fantasien frem!

Livet skal være sjovt og spændende. Dette gælder både for voksne og børn. Et legetelt med bolde bringer glæde og fantasi. Aktive børn er glade børn. Lad fantasien få frit løb, klik ind på Sejleg.dk og se vores store udvalg af legetelte.

Gro, gro, gro!

Når ens hobby går ud på at holde planter og få dem til at gro sig stærke, er der ikke noget mere irriterende end mislykkede projekter grundet det forkerte udstyr. Plantelys er blandt andet noget af det der er essentielt for et godt grow, og det er vigtigt at du får dig anskaffet det helt rigtige. Et godt tip er at kigge ind på Gro-lys.dk, de er specialister indenfor plantevækst.

Sammen hold læring teambuilding

Vil du gerne have stærkere relationer med dine kollegaer eller dine kunder? så kan det helt klar anbefales at man får nogen til at ryste holdet sammen. Om den enten er teambuilding eller firmaarrangementer så er det noget i kan bruge sammen i sidste ende.

Mode livsstilen

Går din livsstil ud på at følge moden, og hele tiden være opdateret på de nyeste trends. Så bør du være en hyppig besøgende på Provokeshop. De har alle de populære mærker, og et af de nyeste sko trends lige nu er Via Vai skoene.

Bliv chokolade kreatør

Kunne du godt tænke dig at blive en mester i bagning, og har du som de fleste en svaghed for chokolade – så kommer der her et lækkert tip. På Abashop kan du nemlig finde alt det grej du skal bruge, til at kreere chokolade mesterværker. Du kan f. eks. lave forskellige designs med en chokoladeform.

Sæt krydderi på din hverdag

Mangler du lige det der skal sætte prikken over i’et i dit hjem, nærmere bestemt dit køkken. Så kan Peugeot salt og peberkværn give køkkenet et godt pift, og du får et produkt i god kvalitet oveni. Denne webshop er dedikerede til alle Peugeot’s køkkenartikler, så du kan med garanti finde det du søger der.

Bliv smykke droning !

Elsker du smykker og ønsker at udvide dit sortiment, med smukke unikke smykker så er du landet det rette sted. HeleneDuffau holder til på Bornholm, men du kan også handle via deres webshop. Blandt hendes sortiment finder du halskæder, ringe, armbånd og øreringe i materialer som hvidguld, rosaguld og sølv.

Få byens mest plejede skæg!

Selvforkælelse, pleje af krop og hud – det plejer at være en ting for damerne, men de seneste år har skægmode været meget populær, og derfor får du her et vidundermiddel til dit skæg. For at få et lækkert og fyldigt skæg, kan du nemlig bruge skægolie fra Ecooking, denne olie kan desuden også bruges som kropsolie.