alkoholfri øl er en sund og respektabel løsning | alkoholfri øl
817
post-template-default,single,single-post,postid-817,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Alkoholfri øl kan lære unge om en respektabel måde at indtage alkohol

alkoholfri øl indeholder betydeligt færre kalorier

Alkoholfri øl kan lære unge om en respektabel måde at indtage alkohol

Øl er alment i blandt den danske befolkning. Den unge generation drikker det på de dejlige sommeraftener ved stranden eller ved et aftenbål. Den ældre generation drikker måske en øl efter arbejdet eller tager en hurtig kold øl efter tennistræningen. Læs mere nedenunder og lær om et nyt aspekt af den verdenskendte øl, nemlig alkoholfri øl.

Lad børnene se det omvendt

Alkoholfri øl beholder smagen fra øllen og lader en opleve det som at drikke en frisk dejlig øl, men det har ikke nogen påvirkning på kroppen som en rigtig øl har. Det er nemlig 0.0% promille i den alkoholfrie øl. Dette gør at man ville kunne nyde en god øl og stadig tage bilen hjem efter tennistræningen. Det kunne også være en ny måde at lære sine børn at indtage alkohol på. Hvis man startede med at introducere den unge generation for den alkoholfri øl i stedet. Derfor ville man nemlig drikke en øl uden at blive påvirket, og de ville derfor se øl som en drikkevare frem for en fremgang til at blive beruset. Derfra ville de drikke en øl fordi de nyder smagen og ikke for at blive påvirket. Det vil derfor ikke blive en dårlig vane at drikke sig fulde i øller, når man sidder med sine venner på stranden. Øl skal drikkes begrund af smagen og ikke dens virkning.

Derudover fordele der kan opnås ved at drikke alkoholfri øl:

  • Mulighed for at kunne køre hjem
  • Færre kalorier end en øl med promille
  • Kan drikkes under graviditet

 

 

Sundt, men godt

Danskere lever under en perfekthedskultur. Det er vigtigt at skulle holde sig sund og give et godt førstehåndsindtryk på nye mennesker. Den alkoholfri øl indeholder en betydelig mængde færre kalorier end en alkohol med promille. En alkoholfri øl vil derfor være et sundere valg at tage. Den kan passes ind med din træning, så man ikke behøver at holde sig tilbage blot fordi man går op i sin kost. Det er både godt for din træning, men også for kroppen vil det at slippe noget af indtagningen af alkohol være en lettelse på kroppen. Alkohol kan nemlig påvirke ens sanserne og reaktionsevnen. Ens reaktionsevne er betydeligt forværret under indtagelse af alkohol. Samme gælder kontrol af ens egen krop. Alkoholfri øl er for dem der godt kan lide den kolde drikkelse, men som sætter sin krop først og tænker på hvad der bedst gavner ens krop.

alkoholfri har mange gode fordele
No Comments

Post A Comment