firmagaver online skaber tilfredshed blandt sine ansatte | firmagaver online
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Forkæl sine ansatte og motiver og engager dem

firmagaver online giver tilfredse ansatte

Forkæl sine ansatte og motiver og engager dem

Det er altid vigtigt på en arbejdsplads at motivere sine ansatte og sørge for der er et godt miljø og tilfredshed blandt sine ansatte. Især op til juletiden kan det være en god ide at forkæle sine ansatte. Det er nemlig ikke så svært og det kan gøres nemt og hurtigt for både virksomheden og dens ansatte. Læs mere om firmagaver online nedenunder.

Det skaber en stor tilfredshed blandt medarbejdere

Det er vigtigt at ens medarbejdere støtter og går deres bedste for at engagere sig i deres arbejdsplads. Det kan man gøre ved at konkludere dem og ved at belønne dem for deres hårde arbejde. Når juletiden kommer, har virksomheden kæmpet sig igennem endnu et år med hårdt arbejde. Det er respekteret og værdsat. Mange virksomheder og firmaer vælger derfor at give deres ansatte en firmagave. Det er især smart hvis et firma eller virksomhed bestiller deres firmagaver online. Dette giver en stor tilfredshed blandt både firmaets overhoveder og dens ansatte.

Hvis et firma bestiller firmagaver online, slipper de i stor grad for at skulle bøvle med det at bestille individuelle gaver til den enkelte ansatte. Derudover er det en fryd for medarbejderne selv at kunne vælge hvilken gave de vil have. Dette er især en fordel, da der på arbejdspladser er mange personer med alverdens interesser. På denne måde vil de hver især vælge det der passer til deres interesser. Gaverne varierer derfor også i høj grad

Det kan være gaver som eksempelvis:

  • Køkkensæt
  • Afstandsmåler
  • Højtalere

Forløbet fra firma til ansat

Det er som sagt meget lige til for virksomheder at give deres ansatte et gavekort i julegave, som giver dem et bredt udvalg af gave muligheder.

Som det første skal virksomheden vælge den priskategori de vælger at gaverne skal kunne passe under. Og samtidig bestille antal gavekort ud fra antal ansatte eller antal modtagere af dette gavekort

Derefter sendes der en kode ud til alle de medarbejdere, som firmaet har bestilt til. De får en personlig kode, som kun de kunne bruge til at logge ind på hjemmesiden med firmagaver online.

Bagefter kan de ansatte vælge den gave de helst vil have ud fra deres egen interesse. Når de logger ind, vil de blive præsenteret for gaver der ligger inde for den pris kategori som virksomheden har valgt til dem, og så trykker de blot bestil. Til sidste pakkes gaverne flot ind og sendes ud til de ansatte

No Comments

Post A Comment