Mosvægge forbedre kommunikation på arbejdspladsen | mosvægge
838
post-template-default,single,single-post,postid-838,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Et kontors opbygning har betydning for arbejdsindsatsen

mosvægge giver god akustik

Et kontors opbygning har betydning for arbejdsindsatsen

Det er ikke altid man vader ind på et kontor og ser flot design med et fokus på flot indretning og komfort for sine medarbejdere. Det skyldes måske at mange mennesker ikke ved at det spiller en ret stor rolle hvorvidt der er et godt arbejdsmiljø. Det øger nemlig engagementet ved sine ansatte. Læs mere om dette nedenunder.

 

Betydningen af et komfortabelt arbejdsmiljø

Det betyder meget mere end man tror hvorvidt at et kontor er komfortabelt for sine ansatte og medarbejderne. Et kontor bør laves, bedst muligt ud fra dem der arbejder i det.

 

Det er eksempelvis en god ide at have:

  • Et rummeligt kontor
  • Grupperet ansatte efter opgaver
  • God akustik

 

Et rummeligt kontor

Et rummeligt kontor giver mere plads til at kunne bevæge sig. Det giver en større følelse af frihed, og dette kan være meget betryggende for sine ansatte. Derudover opfordre den store plads og rummelighed til bevægelse. Altså til at flytte sig rundt for at snakke med hinanden i de forskellige afdelinger, hvilket kan forbedre sammenspillet mellem sine ansatte, da de hele tiden snakker med forskellige mennesker. Hvis et kontor hele tiden snakker sammen på kryds og tværs, så opstår der et bedre samarbejde mellem medarbejderne. Hvis medarbejdere er gode til at snakke sammen og samarbejde, og til dels blot hjælpe hinanden, så får en virksomhed meget bedre resultater til sidst.

 

Grupperet ansatte efter opgaver

Selvom det er en rigtig god ide at have rummelighed på kontoret, så skal det dog kunne administreres og kunne overskues. Det er derfor en god ide at man hovedsageligt inddeler områder efter de opgaver som de ansatte har foran sig. Dette kan eksempelvis være administrationen der sidder sammen, og økonomiafdelingen der sidder sammen. De har derved nemmere ved at hjælpe hinanden og dele sine kompetencer med hinanden. Dette hænger også sammen med, at når de så skal have hjælp uden for deres egen afdeling, så skal de bevæge sig for det.

 

God akustik

Det kan være altafgørende at et kontor eller en arbejdsplads har en god akustik. En måde man kan få det er eksempelvis ved en mosvæg. Det er ikke unormalt at arbejdspladser sætter mosvægge op på deres kontorer, da det giver en bedre akustik. Derudover er mosvægge også en flot tilføjelse til designet. Det er vigtigt at de ansatte kan snakke med hinanden uforstyrret, og at de ansatte kan koncentrere sig, hvilket kan være svært hvis der er dårlig akustik.

No Comments

Post A Comment