Livstil | Nyheder om livsstilsændringer og sundhed → Læs mere
112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-112,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Livsstil

Garn og kurser

Gavstrikken er en garnbutik udenlige. De laver alt lige fra salg af garn, og garn kurser hvor i sammen i gruppen lærer hvordan man enten hækler eller strikker.

Din næste driftsikre El-scooter

Hos Bek el-scooter får du el-scootere i aller højeste kvalitet, hvor forskellen virkelig kan mærkes. Tag og kig ind forbi og se find din næste el-scooter

Få styr på dit mentale helbred igen

Har du manglet glæde i dit liv på det seneste, og begynder det at have en negativ effekt på dit generelle helbred. Så kunne det et fornuftigt skridt være at gå til en terapeut med dine problemer. Center for livskunst er psykoterapeut i odense og omegn, og vil hjælpe dig med at få livsglæden tilbage.

Karriere tøj i komprimiløs kvalitet

Komprimiløst kvalitets tøj til dit næste business møde. Her finder du garbadine bukser til mænd.

Hobby aktiviteter til dine børn

4H er en organisation for de unge, her kan dit barn lære at lave mad og hvordan man passer sit kæledyr.

Sund og rask med en ketchersport

Der findes mange former for sport indenfor ketcher branchen, men derfor kræver det stadigvæk det rigtige udstyr. Hos ketshop.dk finder du alt lige fra Badmintonketcher til tennissko.

Belysning til alle events og boliger

http://www.elministeren.dk/ – det siger sig selv? her kan du finde alt indenfor el artikler, om det er pære strømskinner eller bare belysning til udendørs og indendørs brug? så kan du finde alt til privat og erhverv her.

Nyt køkken? hvilken bordplade skal man vælge

En af de foretrukne valg indenfor køkkener i 2017 er de mere stilrene bordplader med flot glans, her kan man få alt lige fra hvid plast, til corian glacier bordplade. De holder sig utroligt godt og er utrolig slidstærke.

Børn og tilbehør er det vigtigt?

Selvfølgelig er det vigtigt at have det rigtige udstyr til sit barn, man vil jo gøre det bedste for sit barn. Derfor er der flere hjemmesider på nettet hvoraf man kan finde babyudstyr, en af de førende indenfor udstyr til babyer er mamamilla.dk, de har alt fra baby nest til sutteflasker.

Din egen sikkerhed er vigtigst

Der findes mange forskellige måder du kan beskytte dig selv på, om det end er en dna spray eller en personlig alarm så kan du føle dig lidt mere sikker om aftenen eller om dagen.

Badminton er en hobby for alle.

Det skal være sjovt at gå til sport, og det er det bestemt med en sport som badminton, her får du bevæget dig meget og får pulsen op, men det er ikke lige så fysisk hårdt som fodbold, men det kræver mere snilde og smidighed end fodbold.

Legetelte bringer fantasien frem!

Livet skal være sjovt og spændende. Dette gælder både for voksne og børn. Et legetelt med bolde bringer glæde og fantasi. Aktive børn er glade børn. Lad fantasien få frit løb, klik ind på Sejleg.dk og se vores store udvalg af legetelte.

Gro, gro, gro!

Når ens hobby går ud på at holde planter og få dem til at gro sig stærke, er der ikke noget mere irriterende end mislykkede projekter grundet det forkerte udstyr. Plantelys er blandt andet noget af det der er essentielt for et godt grow, og det er vigtigt at du får dig anskaffet det helt rigtige. Et godt tip er at kigge ind på Gro-lys.dk, de er specialister indenfor plantevækst.

Sammen hold læring teambuilding

Vil du gerne have stærkere relationer med dine kollegaer eller dine kunder? så kan det helt klar anbefales at man får nogen til at ryste holdet sammen. Om den enten er teambuilding eller firmaarrangementer så er det noget i kan bruge sammen i sidste ende.

Mode livsstilen

Går din livsstil ud på at følge moden, og hele tiden være opdateret på de nyeste trends. Så bør du være en hyppig besøgende på Provokeshop. De har alle de populære mærker, og et af de nyeste sko trends lige nu er Via Vai skoene.

Bliv chokolade kreatør

Kunne du godt tænke dig at blive en mester i bagning, og har du som de fleste en svaghed for chokolade – så kommer der her et lækkert tip. På Abashop kan du nemlig finde alt det grej du skal bruge, til at kreere chokolade mesterværker. Du kan f. eks. lave forskellige designs med en chokoladeform.

Sæt krydderi på din hverdag

Mangler du lige det der skal sætte prikken over i’et i dit hjem, nærmere bestemt dit køkken. Så kan Peugeot salt og peberkværn give køkkenet et godt pift, og du får et produkt i god kvalitet oveni. Denne webshop er dedikerede til alle Peugeot’s køkkenartikler, så du kan med garanti finde det du søger der.

Bliv smykke dronning !

Elsker du smykker og ønsker at udvide dit sortiment, med smukke unikke smykker så er du landet det rette sted. HeleneDuffau holder til på Bornholm, men du kan også handle via deres webshop. Blandt hendes sortiment finder du halskæder, ringe, armbånd og øreringe i materialer som hvidguld, rosaguld og sølv.

Få byens mest plejede skæg!

Selvforkælelse, pleje af krop og hud – det plejer at være en ting for damerne, men de seneste år har skægmode været meget populær, og derfor får du her et vidundermiddel til dit skæg. For at få et lækkert og fyldigt skæg, kan du nemlig bruge skægolie fra Ecooking, denne olie kan desuden også bruges som kropsolie.

Din vej til alt indenfor mobil tilbehør

https://www.coverbutik.dk/ – Her finder du en af Danmarks største udvalg indenfor mobil tilbehør. Om det er fordi du skal ned i trænings centeret og mangler høretelefoner har de det, det kunne også være en mini højtaler til festivalen eller måske bare et vandtæt cover?

Wax on – Wax off

Tag godt vare på din hud hver dag, så du kan holde dig sund i mange år endnu. Der findes en klink i Esbjerg hvor de er specialister i hudpleje, og især voksbehandling er en af deres spidskompetencer. Klinikken hedder Connie Kroyer, og er klart et besøg værd hvis du vil forkæles.

Få en frisure der passer til din livsstil

Frisør Nykøbing f – Ønsker du en frisure der passer lige til dig og din livsstil, så kan du ligeså godt få en unik oplevelse med på vejen. Hos disse brødre får du ikke kun en klipning i høj klasse, men også en unik atmosfære imens.

Få hjælp til dit vægttab

Er du begyndt på et omfattende vægttabs program, men mangler den rette vejledning når det kommer til kosten. Så er der masser af muligheder for Kostvejledning i København. Især Bodyforlife tilbyder et godt program som tager udgangspunkt i dine vaner.

Hold huden silkeblød med hjælp fra Korea

Koreansk hudpleje – Døjer du med uren hud eller ønsker du blot at vedligeholde den så godt som muligt, så er der god hjælp at hente fra den koreanske kultur. Hos SuriSuri kan du nemlig finde hudpleje produkter fra Korea, og de har samlet de bedste & mest anmelderroste derfra.

Giv børnene den perfekte skolestart

Starter de små i skole eller børnehave, så giv dem den bedst mulige start med det bedste udstyr. Hos Netuglen kan du finde de sejeste skoletasker og rygsække, og ikke kun til børn hvis du selv mangler en. De tilbyder tasker fra prominente mærker som Ergobag, Jeva og Fjallraven. Kig derind idag og gør dine børn skoleklar.

Pas på dit helbred med det rette udstyr

Er du en af de mange danskere som dagligt må tage medicin ved hjælp af sprøjter, så se her nettomedical´s store udvalg af kvalitets sprøjer. Nettomedical sikre dig at sprøjterne er latexfri og silikonefri, så du behøver ikke være bekymret for en allergisk reaktion.

Oplev naturen på mountainbike

Bruger dit barn meget af sin fritid på cyklen, og elsker at drøne derud af. Så kan du måske allerede nu overveje at gøre ham/hende en stor tjeneste. Du kan nemlig kigge på Bornholms efterskole som en mulighed for barnets fremtidige skolegang. Skolen er en populær mountainbike efterskole, og har bornholms flotte natur at udforske på cykelryg.

Hvil i dig selv – Uanset størrelse

Er du en lidt stor og kurvet kvinde, men har for længst fundet indre ro istedet for at bekymre dig om alle andres tanker. Så er Zhine.dk lige sagen for dig, her kan du nemlig komme til at udtrykke dig selv fuldt ud, med lækker modetøj til lidt overvægtige kvinder.

Kickstart din nye sunde livsstil

Har du sat dig for at leve sundere i 2018, som så mange andre danskere har. Så få hjælp af en professionel til at kickstarte træningen, i århus og omegn finder du ikke bedre trænere end dem fra PerformanceGym. Så har du ikke fundet en personlig træner i århus endnu, så besøg deres hjemmeside og læs om hvad de kan gøre for dig. De lover gode resultater for alle!

Lav haven som du vil ha’ den

Er forårets store projekt en ny lækker have, så kan du med stor fordel kigge ind forbi Ingarden. For hos dem kan du finde elementer til din have, som kan være med til at forme udseendet af haven, så det bliver lige præcis som du vil have det. I deres sortiment finder du blandt andet vedligeholdelsesfrit hegn, selvvandings krukker og udendørs lanterner som kommer fra de bedste producenter på markedet. Du får et perfekt udgangspunkt for at skabe en have, lige efter dit eget hoved.