Christiania Børneteater | Kultur
127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-127,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Kultur

Videnskab tilbage i folkeskolen

For at vi kan få en kulturændring blandt unge, så videnskaben bliver fedt igen, så er der brug for at vi støtter gode initiativer. Skolebutik.dk gør det nemt for skoler at få videnskaben ind på skemaet igen. Du kan få alt fra bægerglas til fotometer.

LEJENJULEMAND.DK

Alle lande har et forskelligt synspunkt på julen, nogen fejre julen og andre gør ikke. I Danmark er vi dog så heldige at vi fejre julen i stor stil, og dette betyder også at flere entusiaster udklæder sig som julemand. Hvis du vil vide mere om emnet, så kan du læse mere på lejenjulemand.dk

MRK-sport.dk

Her finder du alt indenfor kampsportens verden, men også de kulture der høre bagved. Det kan være alt fra orientalske figure eller orientalske lamper. Find din inspiration her og opbyg din stil og din nye kultur i hjemmet.

KØKKENVERDEN

Er du vokset op med en gennemgående madkultur i barndomshjemmet, og har fået alle mors tricks med hjemmefra. Så skal du også bruge det rette udstyr til at kunne kreere madkunst som hun kunne. På denne webshop kan du finde køkkengrej i høj kvalitet fra det kendte brand Magimix.

COCOBEDANDBREAKFAST

Vil du ud og se kulturen i esbjerg, men kommer langvejs fra? så kan du finde nogen dejlige værelser her som er de bedste til prisen. https://cocobedandbreakfast.dk

BLOMSTERVERDEN

Kultur kan være mange ting, og for nogen er pæne haver og velholdte grunde en stor del af det. Hvis du ønsker at gøre mere ved din have eller de åbne arealer i dit nabolag, så er Blomsterverden et godt sted til dig. De har blandt andet et stort udvalg af smukke pæoner i deres online shop.

Bornholms efterskole

Kom ud og oplev den bornholmske natur ordentlig på øens foretrukne efterskole. Bornholms efterskole er en kreativ efterskole med spændende linjer at vælge imellem, og de er desuden en anerkendt mountainbike efterskole. Og findes der en bedre måde at efterforske den bornholmske natur, end på en mountainbike?

ENERGI7

Er du vokset op i en famile hvor hygge foran pejsen er et must i vintermånederne, så er Energi7 et besøg værd. Her kan du nemlig finde billig træpiller som på samme tid er skånsomme mod miljøet, perfekt til enhver pejs eller brændeovn.