Christiania Børneteater | Service
159
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-159,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Service

Musik booking gjort nemt

Er du i en stilling hvor du tit skal finde musik og festlige indslag til diverse arrangementer, så findes der en virksomhed som har nogen af landets bedste artister i sin fold. Nkmusic hedder virksomheden, og de er blandt de mest erfarne indenfor musik booking. Så uanset hvilket tema dit arrangement har, så kan du finde det band eller den musiker der passer til.

MINDTHEWORDS.dk

Her op til sommeren bliver der altid skrevet utroligt mange studieopgaver, eksamenstiden nærmer sig og mange elever kunne have godt af at bruge studiekorrektur til deres opgaver.

COPENHAGENPUMP

Industrien for pumpeløsninger er aldrig nem at finde rundt i, derfor er det godt at der findes en service-mindet virksomhed som Copenhagenpump. De er specialister i pumper til industrielt brug, og det er alt lige fra fadpumper til flowmålere de kan rådgive dig i.

MAKEITMEDIA.DK

Få hjælp til at optimere din virksomheds digitale identitet, SoMe kanaler som facebook og instagram er især vigtige at have styr på hvis du ønsker at ramme din målgruppe mere nøjagtigt. Makeitmedia er specialister på området, og kan optimere din instagram annoncering så der tages hensyn til både din egen identitet og dine kunders.

BIFALD.DK

Bifald.dk kan du gå til så snart du har et event eller en fest at arrangere. De er eksperter i event booking, og har et imponerende udvalg af danske artister i deres fold.

SELANDIAADVOKATER.DK

Der findes mange forskellige services hvis man skal have hjælp til blandtandet bolig, erstatning eller familie. Dog kan det være en fordel at få hjælp fra en advokat i roskilde inden man begære sig ud i noget man ikke er sikker på.

ECM.DK

En Metal industri virksomhed som er leverandører for flere virksomheder rundt i hele verdenen. ECM.dk er en industri virksomhed med fokus på metalbearbejdning.

GODE-LAAN.DK

Der er mange måder at få penge på, penge betyder os at du kan gøre hvad du har lyst til. Du kan lån penge nu ved hjælp af gode-laan.dk her kan du finde en lav rente og få til din næste telefon eller renovering af hus.

FLYTNEMT.DK

Landsdækkende og professionelt flyttefirma er alt afgørende for at du får en rolig og afslappet flytning. Ikke noget slid og slæb med flytning kolding til flytning i københavn.

AH-INDUSTRIES.COM

Industrial solutions – Her finder du et virksomhed der levere alt fra offshore til windmølle industrien, er verdensdækkende og er en af de førende inden for branchen.

BJSJ.DK

Der er så mange regler i Danmark og det kan til tider være svært at vide hvad man må og hvad man ikke må. Dette findes der dog specialiserede Advokater til at holde styr på for dig, og en af Danmarks bedste og landsdækkende advokat firmaer kan du finde meget mere om her, til eventuelt en uforpligtende snak.

GAMSTDANPLANT

En landsdækkende service der hjælpe dig og din virksomhed med at blive grønnere. Gamstdanplant er en planteservice virksomhed med fokus på kvalitet og et bedre arbejdsmiljø.

DKVEJHJÆLP

Er du kommet ud for et uheld i bilen? eller er du punkteret men har ikke noget reserve dæk? så kan dkvejhjaelp.dk hjælpe dig billigt og hurtigt igennem dit uheld.

ROLF SCHMIDT INDUSTRI PLAST

CNC bearbejdede emner, handlesvarer eller emner til fyldeindustrien, dette er blot nogen af de få ting som en af Danmarks førende industri plast virksomheder laver. De laver alt lige fra Fræsning og drejning af kunde specifikke emner, til plast profiler og plastplader.

BENCONIVINIMPORT

Er du til lækker fransk vin? eller måske mere til spansk vin? eller er du måske typen der gerne vil investere i vin? så kan denne virksomhed http://www.benconivinimport.dk hjælpe dig. De har over 40 års erfaring indenfor området.

DANSKFLYTTETEAM

Dette flyttefirma hjælper med alt lige fra firma flytning til alt i privaten, de er en landsdækkende service, som også hjælper dig med at flytte fra jylland til københavn med deres flyttefirma i københavn

BIFALD

Skal barnets/børnenes fødselsdag fejres i stor stil, så undersøg hvilke muligheder du har indenfor underholdning for børn. Bifald.dk et af de mest erfarne booking bureauer på markedet, og har noget til ethvert tema. Om du ønsker en tryllekunstner, en musiker eller en klovn – så har de det.

MEVINO

Har du en svaghed for vin – god vin vel og mærke, så er der nu en fantastisk mulighed for at udvide dit eget sortiment meget nemt! Hos Mevino kan du nemlig tilmelde dig et vinabonnement, så får du gode vine leveret lige til døren.

ALLCOVERS

Skal haven have et nyt look, så kunne et læsejl måske være en del af løsningen. Allcovers har klart den bedste kvalitet på markedet, og hjælper dig med monteringen så du ved det bliver ordentligt sat op.

FRUENSHUS

Et af de vigtigste services der findes, når man shopper online er leveringen. Intet er værre end at fylde sin indkøbskurv med lækre sager, og så fejler leveringen i sidste ende – ved enten at tage for lang tid eller ved skader på varerne. Hos Fruenshus kan du handle modetøj til kvinder, og der er garanteret hurtig og sikker levering.

UNIK BARNEBUTIK

Ønsker du at shoppe børne ting online nemt og bekvemt, så er dette lige noget for dig. Hos Unikbarnebutik kan du købe diverse ting til de mindste, hvis du for eksempel leder efter legetøj til børn, kan du også finde spændende og unikke legesager der. Kig ind på deres side, hvis det lyder som en side for dig.