Barnets bog er en unik måde at indfange særlige øjeblikke på

Hvad er barnets bog?

Barnets bog er en helt unik og personlig måde at indfange særlige øjeblikke på. Bogen er for mange familier en betydningsfuld investering i livet. Derudover er bogen også en måde at give barnet en gave for livet. Ingen anden gave kan på samme måde sammenlignes med barnets bog. Den indeholder særlige kendetegn og er helt unik. Selvom skabelonerne er ens i bøgerne, er resultatet af den færdige bog helt sin egen. Ikke to bøger er ens, og det er lige præcis det, som gør bogen så speciel.

Fleksible overskrifter og god brugervenlighed

Bogen kan i mange tilfælde blive til et uoverskueligt og et for omfattende projekt. Dette er dog ikke tilfældet i denne udgave af barnets bog. Her er der nemlig et gennemgående fokus på fleksibilitet og brugervenlighed. Derfor vil du opleve fleksible overskrifter i bogen, hvilket gør det muligt for dig at skrive omtrent det du vil. Så vil du ikke være nødsaget til at skrive ting, som du finder unødvendige.

Barnets bog til alle familiesammensætninger

En af fordelene ved barnets bog er, at den er beregnet til alle mulige familiesammensætninger. Derfor behøver man ikke at skulle risikere, at bogen ikke passer til netop din familie. Bogen er samtidig lavet med henblik på brugervenlighed, således den nemt kan benyttes af alle. Dette gør det også nemmere og mere attraktivt for familier at benytte bogen aktivt i praksis.

Barnets bog passer eksempelvis til følgende familier:

  • Kernefamilier
  • Regnbuefamilier
  • Enlige forældre
  • Sammenbragte familier
  • Familie med tvillinger

Ekstra tilbehør og sider

Barnets bog er i sig selv tilpas omfattende. Der er dog også mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør og sider til bogen, hvis dette ønskes. Man kan eksempelvis tilkøbe et blækfrit aftrykssæt til aftryk af barnets små hænder eller fødder. Dette er en fin måde at huske tilbage på, hvor små de engang var. Blækket er desuden usynligt, så man undgår af få farve ud over det hele. Farven kommer først frem, når den kommer i berøring med papiret. Da farven er fri for skidt kemi kan den bruges fra nyfødt. Derudover er det også muligt at tilkøbe Matchende Milestenskort, som er designet i samme stil som barnets bog.