Med en Eue velfærd får du mulighed for at hjælpe andre via dit job!
629
post-template-default,single,single-post,postid-629,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Eux velfærd giver dig mulighed for at hjælpe andre!

Eux velfærd

Eux velfærd giver dig mulighed for at hjælpe andre!

Der er flere og flere regioner og kommuner, hvor der mangler en masse til at passe vores ældre. Det betyder, at lønnen lige nu er steget enormt meget og skolerne prøver på at skaffe flere elever. Det er bl.a. uddannelser som Eux velfærd, som er med til at uddanne unge, som ikke blot skal tage sig af ældre, men også kan komme ud og arbejde inde for pædagogiske områder. For alle Sosu uddannelserne gælder det, at man får stærke kort på hånden, som kan bruges til enten at læse videre eller komme direkte ud på arbejdsmarkedet. Du får bl.a. følgende når du er Eux velfærd elev:

  • En fuld erhvervsuddannelse
  • Fag på gymnasialt niveau

Ved at tage en Eux velfærd bliver du altså både faglært, som giver adgang til et arbejde. Du bliver dog også student, som giver dig mulighed for at læse videre. Allerede fra start har du indflydelse på, hvad du vil efter uddannelsen. Du har nemlig mulighed for at vælge mellem fag, som enten giver dig rig mulighed for arbejde med det samme, eller fag som giver dig mulighed for at læse videre. Du får altså en generel studiekompetence og kompetencer til et job som pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent.

Fakta om Eux velfærd uddannelsen

Når du starter på en Eux velfærd som er en af de mange Sosu uddannelser, så skal du mindst have 02 i dansk og matematik. Derudover skal du kunne klare, at en Eux velfærd uddannelse kan tage op til 3 år, 6 måneder og 3 uger på et hovedforløb at gennemføre. Til dette skal der dog siges, at du ikke hele tiden går i skole. Du kommer nemlig også ud i praktik, hvor du har mulighed for at prøve alt det teoretiske af, hvilket giver dig en fordel, når du skal ud og arbejde.

Samtidig med at du uddanner dig til at hjælpe en masse mennesker, så har du andgang til SU og løn. Dette er en af de mange fordele, som du får, hvis du går på en af de mange Sosu uddannelser. På Eux velfærd fungere SU ligesom på alle andre uddannelser, hvor man skal komme til timerne og deltage aktiv, hvis man ikke vil smides ud og dermed miste SU’en. Udover den SU, som alle har adgang til, når de tager en uddannelse, så kan du også lave en uddannelsesaftale. Når du laver en uddannelses aftale, så kan du få løn, hvilket er langt over den SU ydelse, som du kan modtage, mens du går på uddannelsen. På den kan du altså tjene penge, samtidig med at du faktisk er ude i praktik, som faktisk er det samme som at gå i skole. Dette kan man ikke på andre uddannelser, hvor man også bliver student. Dette er altså noget, som du kan tage med i din overvejelse, når du skal finde din uddannelse. Med Eux velfærd er du også med til at hjælpe andre mennesker, hvilket man stolt kan have i tankerne, hver dag man tager på arbejder, når man har fuldført uddannelsen.

No Comments

Post A Comment