Få et flot og sund hår med cold fusion extensions | Skånsom behandling
650
post-template-default,single,single-post,postid-650,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Få et flot og sund hår med cold fusion extensions

Cold fusion extensions

Få et flot og sund hår med cold fusion extensions

Har du brug for en ny og frisk frisurer? Tiden og vejret slider håret, og det bringer ofte stor irritation for mange. Cold fusion extensions kan give dig det look, som du søger. Det ekstra længde og tykkelse er en glæde og vil give håret ny og frisk energi til sig. Læs mere her omkring hvad cold fusion er.

Hvad er cold fusion extensions?

Extension i sig selv har vist sig at være et hit. Påsætningen af det ekstra hår giver et naturligt og smukt look til alle. Cold fusion extensions er en metode, som har været særligt efterspurgt de sidste par år og er fortsat en succes. Metoden bygger på “tot på tot” princippet. Det betyder, at ved påsætningen vil man sætte en ekstra tot hår på sit eget hår. Denne metode er mere nænsom for håret, som ikke vil skade håret i lige så høj grad som andet.

Holdbarheden er også høj ved cold fusion extensions. Resultatet vil holde i op til 3 måneder. Det er som alt andet afhængigt af den enkelte person. Håret for nogle gror ekstra hurtigt, som selvfølgelig vil kunne skabe udgroninger. Modsat vil cold fusion extensions være nemt at style med diverse varmeapparater. Dette skyldes at ved påsætning af ekstra hår på sit eget, vil det give et mere naturligt hår med masser af tekstur.

Påføringen af håret

Påsætningen af cold fusion extensions skal helst foregå af professionelle frisører, som har styr på, hvordan man gør. Cold fusion er en så skånsom metode, at der ikke benyttes hverken lim, varme eller kemikalier.

Ved cold fusion bruger man enkelt 3 redskaber:

  • Ekstra hår
  • Mikroringe
  • Cold fusion nål

Påsætningen startes med et rent og nyvasket hår. Herefter deles håret ind i sektioner alt afhængig af håret tykkelse og hvor mange totter, man skal have sat i. Man tager derefter en tot af sit eget hår og påsætter mikroringe med cold fusion nålen. Extensions totten sættes derefter også ind i micro ringen uden besvær. En fladtang hæfter de to totter sammen. Sådan fortsætter proceduren.

Hårfarve

Cold fusion tilbydes i et hav af forskellige farve, så alle kan være med på trenden.

No Comments

Post A Comment