Din krop har brug for sund og varieret mad | Madkasser til døren
753
post-template-default,single,single-post,postid-753,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Gør din krop en tjeneste med madkasser til døren

Gør din krop en tjeneste med madkasser til døren

Der er utrolig mange danskere som lider af sygdommen ”snacking”. Frokosten bliver skiftet ud med for mange snacks og forskellige sager, der hverken udgør et solidt eller sundt måltid. Det kan have konsekvenser for ens helbred ikke at indtage de rigtige vitaminer og mineraler. Det kan du dog komme til livs med madkasser til døren.

Hvad siger din krop til ingen frokost?

Der er flere og flere, som ikke vælger at smøre sig en madpakke til en lang arbejdsdag. De springer simpelt blot over måltidet. Det har dog mange forskellige konsekvenser for ens krop og ikke mindst mentale tilstand. Det har blandt andet følgende konsekvenser

 

  • Hormonerne er i uro
  • Blodsukkerniveauet forstyrres
  • Ydeevnen nedsættes
  • Energiniveauet forringes

 

Alt i alt så er det med til at nedsætte ens præstation og har konsekvenser for ens velbefindende. Det betyder endvidere også, at man kan have svært ved at være den, som man gerne vil være for ens familie.

madkasser til døren

Madkasser til døren

De fleste ved, hvordan det er at have en stresset hverdag. Her er det ofte børnene, som kommer i første omgang og deres behov. Selvom man måske kan stå og lave madkasser til dem, så snyder man sig lige udenom sin egen. I takt med det store udbyd af måltidskasser, så er det også blevet muligt at få madkasser til døren. På denne måde er man sikker på, at man får en god og proteinholdig frokost. Det vil på ingen tid være med til at løfte ens energi men også ens humør. Der er bare mere overskud i hverdagen. Det er ikke nok, at madkasser til døren giver en god frokost, det kan også udløse tid til familie. Det er nemlig ikke forbeholdt nogle i familien. Alle kan få en god frokost med uden, at man skal stå i lang tid ude i køkkenet.

 

Man skal huske at stoppe op i livet og passe på en selv. Det er ikke altid, at man kan magte eller har tid til alle gøremålene i hverdagen. Det er næsten en umulighed. Derfor skal man lære at tage imod hjælp ude fra og benytte sig af de mange tiltag.

No Comments

Post A Comment