Høst dine egne planter gennem skunk frø | Christianiaboerneteater
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Høst dine egne planter gennem skunk frø

Høst dine egne planter gennem skunk frø

I dag er cannabis blevet et ekstremt populært emne at debattere i alle mulige former for kredse. Det er eksempelvis netop blevet lovliggjort for læger at udstede medicinsk cannabis, med det formål at skulle hjælpe nogle mennesker af med nærmest uhelbredelige lidelser. Det er dog de færreste, der rent faktisk har mod på at udstede stoffet, da alt ansvar ligger på selve lægen. Dette ændrer dog ikke på, at flere og flere forsøger sig ad med skunk. De fleste gør det for at opleve ruset det giver, alt afhængigt af hvilken slags cannabis plante, man har med at gøre. Andre gør det ligefrem som en livsstil, og så er der desværre dem, som ender i et misbrug.

Den moderne køkkenhave

Der er findes mange forskellige grene af cannabis, hvor de to overordnede grene er hash og skunk. Hashen er primært kendt som en brun plade, der kræver en del forarbejdning. Derudover findes planter, der er vokset fra skunk frø, som alle og enhver kan plante i sin have. På den måde kan man nærmest gøre det til en lille hobby, at have cannabis planter i drivhuset. Nogle nyder at have en køkkenhave med tomater, agurker og ærter – og så er der andre, der ønsker at udbrede sin horisont lidt, og plante nogle skunk frø i jorden.

Charmen ved skunk

Selvfølgelig er det væsentligt at bemærke, at det er ulovligt at sælge planterne videre til andre private konsumenter. For så bliver du jo lige pludselig pusher. Men du bør forvente, at når du planter nogle cannabis planter, vil der være meget stor sandsynlighed for, at du slet ikke kan ryge det hele selv. Nogle personer lever ganske almindelige liv, på samme tid med at ryge skunk af og til. Måske gør din nabo, kollega eller fitnessmakker det uden du aner uråd. Det er charmen ved skunken – hvis du har et ganske afslappet forhold til det, og ikke lader det udvikle sig til et misbrug, vil folk heller ikke bemærke at du af og til ryger det.

 

Hold dig til det rene

Måske har du ikke prøvet at ryge cannabis før, og frygter derfor følgerne. Det forstår man naturligvis godt, eftersom nogle mennesker har oplevet at få hash-psykose efter blot at have røget det en enkelt gang. Det er selvfølgelig forfærdeligt, og det er på samme tid vigtigt at bemærke, at skunk så vel som hash ikke er for alle. Og husk for guds skyld at holde dig til den slags, du ved, der ikke er blevet proppet bildæk, glas eller alle mulige andre sjove ting i, blot for at øge vægten. Desværre opererer nogle pushere således, at de blander andre ting i, for at kunne sælge mere. Særligt når det kommer til hash – du er derfor på en sikrere side ved at vælge skunk!

Held og lykke med dit nye forsøg

Har du altså lyst til at give dig i kast med at ryge cannabis engang, kunne du jo altså købe nogle skunk frø og være sikker på, at det er 100 % naturlige råvarer du smider ned i lungerne. Tilbage er der blot at sige held og lykke med dine nye planter!

No Comments

Post A Comment