Maileg legetøjet giver plads til fantasien | Maileg mus serien
655
post-template-default,single,single-post,postid-655,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Maileg legetøj giver plads til fantasien

Maileg mus

Maileg legetøj giver plads til fantasien

Der tilbydes et utal af forskellige mærker, som producerer legetøj til børn i alle aldersgrupper. Maileg er et legetøjsmærke, som tilbyder flot og eventyrligt legetøj, som ikke vil gå af mode i dag, i morgen eller om 30 år. Læs mere her omkring produkterne og historien omkring Maileg.

Historien om Maileg

Virksomheden Maileg er en dansk passioneret virksomhed, som har helt klare visioner for deres arbejde. Det unikke og yderst charmerende Maileg legetøj vil fange børns interesse gennem et overnaturlig og inspirerende univers. Designet er tidsløs og stilrent, men der er plads til fantasi og børnenes evner. Maileg arbejder med hele den eventyrlige fantasi, som alle kender fra sin barndom. Maileg mus er en af linjerne inden for mærket, som er et hit.

Virksomheden er startet af Dorthe Mailil. Hendes passion for legetøjet stammer helt tilbage til den tid, hvor hun var under uddannelse. Hun uddannede sig til designer på den anerkendte Danske Designskole. I takt med den travle hverdag er fyldt med forskellige indtryk, så har Dorthe fået sin inspiration herfra. Hun vil skabe det univers hvor Maileg mus sover i tændstikker, prinsesser bor på slotte og mange andre drømmeverdener.

Maileg mus

Designs

Maileg har udviklet forskellige linjer med forskelligt tilbehør og karakter. Alt sammen er udviklet med i tidløst design og kvalitet. På den måde sikre man, at det fortsat vil være en succes for den næste generation.

Linjerne er bl.a.:

  • Maileg kanin
  • Maileg legetøj
  • Maileg mus

 

Alt legetøjet er skabt med kærlighed og tanke for den fantasifulde verden. Maileg mus er blevet et hit både grundet designet samt kreativitet. Ingen fortæller en, hvordan man skal lege. Børn udvikler sig gennem leg og fantasi, hvilket legetøjet giver plads til.

Maileg mus kommer med et hav af forskelligt tilbehør, som igen er i den fantastiske kvalitet. Tilbehøret er en del af historiefortællingen for børn.  

No Comments

Post A Comment