Opdag alle fordelene ved kranio sakral terapi I Læs mere her
642
post-template-default,single,single-post,postid-642,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Opdag alle fordelene ved Kranio Sakral terapi

Opdag alle fordelene ved Kranio Sakral terapi

Er du på udgik efter en alternativ behandling mod hovedpinen og stressen i hverdagen? Kranio Sakral er en dybdegående behandlingsform, der udspringer fra behandlingsformen osteopati. Læs mere om, hvilke muligheder Kranio Sakral terapi tilbyder dig og dine behov?

Hvad er kranio sakral terapi?

Af navnet har mange ofte fordomme og tvivl omkring, hvad terapien egentlig dækker over. Kranio Sakral er baseret på opfattelsen om, at kroppen har en rytme kaldet kranio sakral pulsen. Pulsen får knoglerne i kraniet, korsbåndet og membranerne imellem knoglerne til at udføre små blide bevægelser. Det kan sammenlignes med ens almindelige åndedræt skaber bevægelse og en balance for kroppen. Den blide behandlingsmetode omfatter lette tryk svarende til vægten af et almindeligt papir på kroppen.

Hvornår kan kranio sakral terapi bruges?

Kranio terapi er gavnlig på mange forskellige lidelser både fysiske og psykiske.

  • Hovedpine
  • Stress
  • Rygsmerter
  • Angst
  • Hormon ubalancer

Terapien kan derfor bruges i en lang række tilfælde, alt efter hvad man ønsker at tage fat i. Behandlingsmetoden bygger altså på klientens problematikker, hvor behandleren vil bruge kroppens egne ressourcer for at den på den måde kan genopbygge og skabe stabilitet for at kroppen kan skabe en selvhelbredende proces, gennem de blide og smertefrie tryk. Trykken bygger på at ved problemer eller lidelser i kroppen, så vil det skabe spændinger og blokeringer for kranio sakral pulsen.

Kranio sakral terapi hjælper

Hvordan foregår en behandling?

Som ved andre terapeuater og læger, så inddeles en behandling med en samtale. Dette er med til at skabe et trygt miljø for klienten, samt få snakket omkring hvilket formål man ønsker behandlingen for. Efter samtalen, vil klienten kunne lægge sig på en briks. Selve behandlingen vil nu gå i gang, hvor behandleren udøver disse små tryk for at løsne spændinger og blokeringer. Alt efter problematikken, så varer en behandling omkring en time i et roligt og afslappende miljø.

Nogle klienter kan mærke en stor forskel første gang, og de behøver måske ikke flere behandlinger lige foreløbig. Andre mærker først resultater efter nogle gange. Det afhænger af problematikken.

Hvem kan blive behandlet?

Kranio sakral terapi appellerer til alle aldersgrupper. Det involverer både babyer og ældre.

Ved baby behandlingerne skabes der et rart og trygt miljø. Her er det optimalt at forældrene optræder passivt men tilstedeværende for barnet, der skaber en tryg situation. Det vil skabe en energi hos barnet, der hjælper med eventuelle problematikker.

Børn og unge kan måske ikke ligge stille i en time. Det behøver de heller ikke. Det er for behandleren vigtigt at have afgøre med trygge og rolige patienter, derfor bruges der meget energi på netop dette.

Voksen behandlinger foregår som beskrevet ovenfor. Det er vigtigt for voksne at kunne give slip i sine egne spændinger og stress. På den måde vil de være meget mere modtagelige over for den foregående behandling.

Kranio sakral terapi er for alle

Hvem er behandlerne?

For at udøve kranio sakral terapi skal man have et bevis på, at man er en autoritet behandler, der har redskaberne og evner til at kunne skabe de rigtige resultater. Selve uddannelses tilrettelægges meget forskelligt fra skole til skole. Man skal imidlertid ikke være bange for at komme ud for svindel eller andet. Behandlerne har helt styr på, hvad de laver og brænder for at skabe forandringer til deres klienter.

No Comments

Post A Comment